OVER RIEK & NEL.

Gelegen aan een uniek klompenpad in de gemeente Beuningen ligt de rustieke bed and breakfast "RIEK & NEL". Deze B&B is vernoemd naar twee gezusters die hun hele leven op deze locatie hebben gewoond en geleefd.

 

In 2018 is deze boerderij uit 1756 volledige gemoderniseerd alwaar wij er nu met veel plezier mogen wonen en leven. Naast de boerderij staat het appartement "RIEK & NEL" waar u met een gezelschap van maximaal 4 personen kunt verblijven. Achter de boerderij ligt het 2-persoons appartement "DE LOFT" welke haar naam eer aan doet.

 

De B&B appartementen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien zoals een woonkamer-keuken met inductiekookplaat, oven, vaatwasser en quooker. U beschikt over uw eigen WC, badkamer, wasmachine, wasdroger en afsluitbaar fietsenhok.

 

Ontdek het prachtige buitengebied van Beuningen, "volg" de Romeinen richting Nijmegen, de oudste stad van Nederland,  relax in Thermen Berendonck Wijchen of eet bij de Nederlands Kampioen Pannenkoeken bakken Den Tol! 

 

Mocht u in de avond een warme maaltijd wensen of heeft u vervoer nodig naar een restaurant/evenement laat het ons gerust weten. 

Wij heten u van harte welkom!

Karin en Arno